Spela in sång i studio- 5 tips!

Spela in sång i studio- 5 tips!

Idag är det fredag, och alltså dags för YouTubevideo på min kanal. Den här videon blir faktiskt veckans andra, vilket inte hör till vanligheterna för mig. Orsaken är att det inte kom någon video förra fredagen, utan min version på Gabriellas sång kom på måndag istället.

I dagens video pratar jag om att spela in sång i studio. Jag gjorde en video för några månader sen om att spela in musik i studio och tänkte att det här skulle få bli en serie på min kanal. Så nu kommer video nummer två i den serien då, och den är mera specialiserad på att spela in sång. Att spela in sång är en av mina favoritsysselsättningar här i livet, och därför både gör jag det gärna och pratar om det på min kanal. Något som jag tycker syns i videon som ni hittar här:

När jag publicerar det här är jag faktiskt på väg till studion för att spela in en sång till mitt Celine Dion-projekt. (Jag spelar alltså in mina gamla favoriter med Celine Dion till en serie på min YouTubekanal. Spellistan på youtube hittar ni här, och blogginlägg om det här.) Så också av den anledningen passar det här inlägget in i dagens program.

Kom ihåg att prenumerera på min kanal om du gillar det jag gör där. Visst delar jag så gott som alla videor här på bloggen, men det är alltid roligt med nya prenumeranter. Om du prenumererar kan du också trycka på klocksymbolen så plingar det till i din telefon när jag laddar upp nytt, så missar du helt säkert inte nya videor. (Ibland kan jag glömma att jag tidsinställt något och så märker jag det efteråt och delar det först då.)

Ha en trevlig helg, så hörs vi med mitt första ”instagramframröstade” inlägg nästa vecka!

En sak jag nämner i videon om att spela in sång i studion. Kan du gissa vilken grej jag slarvade med den här gången?