En enda sak är viktig, och det är hjärtats lust

En enda sak är viktig, och det är hjärtats lust

Idag var min sista dag som praktikant. På måndag har jag en annan titel med andra uppgifter och på ett annat ställe än hittills. Datorn och mina saker är redan flyttade till det nya arbetsrummet. När ”sommarjobbet” tar slut kan man lugnt säga att det är höst. Det är ändå september i morgon.

Hösten till ära har jag förstås spelat in en version på Höstvisa. Det här är en av de sånger som jag inte alls tyckte om förr, men jag har börjat tycka om den på äldre dagar. Speciellt melodin gillar jag. Texten är jag inte helt överens om. Jag har inte något ångestförhållande till hösten, utan ser hösten som en trygghet, jämfört med våren som oftast bara är stress och prestationsångest.

Meningen ”En enda sak är viktig och det är hjärtats lust.” fastnar jag dock för, för jag tycker den beskriver hur viktigt det är att ta hand om sin (psykiska) hälsa. Det är det dock året runt, inte bara på hösten. Man kan må skit när som helst på året. Jag mår till exempel sämst i februari-mars om vi ska prata årstidsbundna depressioner. Men ja, det var inte det här som det skulle handla om, utan min sånginspelning, som ni hittar här:

Den här gången är all bakgrundsmusik gjord på min IPad, men jag tycker det blev helt bra. Jag har lite mindre tid (tyvärr) att hänga i studion nu så då prioriterar jag att spela in sång där, och fixa bakgrundsmusiken hemma på olika sätt. Hoppas ni ändå gillar sången! Jag var tyvärr extremt trött när jag filmade sjungandet, men tycker ändå det är lite trevligare när jag sjunger och rör mig än att bara ha en stillbild, så jag filmade ändå. Jag hatar inte att sjunga, utan var bara trött och irriterad på min kamera som bråkade med mig.

IMG_9398.JPG

Bilden är från september 2017. Men snart ser det ut så här igen, och då hoppas jag kunna ta fina bilder. Förra hösten var jag sjuk så länge så jag hann inte ta så många.