Nu har du igen chansen att höra min berättelse live!

Nu har du igen chansen att höra min berättelse live!

Jag har skrivit med små bokstäver om det här redan i våras, men nu har det klarnat helt och datumet och klockslaget är fastställt. Jag ska alltså föreläsa igen! I oktober ger jag en föreläsning vid ungdomsakademin Luckan i Åbo. Föreläsningen har jag döpt till Du är ung, du orkar., just av orsaken att det var något som så många sade till mig, att jag till slut trodde på det själv.

Jag baserar föreläsningen på den jag höll vid Novia i december 2017, men den här gången har jag mera tid på mig så lite mera ingående kommer jag att berätta. Min berättelse i stora drag och var man kan söka hjälp om man mår dåligt är huvuddragen i föreläsningen.

Föreläsningen hålls den 11.10 kl. 16! Det finns ett facebookevenemang och det når ni genom att klicka på bilden nedan:

Utmattningsevent.JPG

Det delar jag också på min facebooksida som ni gärna kan gå och gilla redan nu! I facebookevenemanget finns en anmälningslänk. Man kan också anmäla sig genom att skriva ett mejl till adressen abo@ungdomsakademin.fi. Ungdomsakademins personal hälsade mig att de helst vill att man anmäler sig i förtid, så att de kan uppskatta ungefär hur många som kommer.

Om du inte kan komma på den här föreläsningen, men tycker att det skulle vara intressant att höra min historia vid något tillfälle kan du gärna kontakta mig här. Jag kommer gärna och föreläser för olika grupper. Observera att jag jobbar heltid i Helsingfors till augusti 2019, och därför helst ordnar föreläsningar kvällstid.

Det var allt för den här gången, hoppas att vi ses i Åbo i oktober!

2 svar

  1. Danielas Dagbok skriver:

    Åh vad synd att föreläsningen är i Åbo, hade den varit närmare hade jag jättegärna kommit och lyssnat!

Kommentarer är stängda.