Get to know me- en lista om mig

Get to know me- en lista om mig

Jag höll på att glömma utmaningen #30bloggämnen, det är ganska mycket med julkalendern, lucia och så blev jag ju sprängförkyld lagom till luciadagen. Men jag märkte att Malin publicerat ett nytt inlägg i början av förra veckan i denna utmaning, så här är då mitt bidrag. Som vanligt tycker jag att en del frågor är lite närgångna och obehagliga, men jag har försökt svara lite vagare på de frågorna. Som sig bör. Man ska inte svara på frågor man inte vill svara på. 

Jag höll nästan på att glömma utmaningen #30bloggämnen med allt jobb med luciaveckan och julkalendern överlag, men förra veckan hade Malin igen publicerat ett inlägg i utmaningen, så nu kommer då mitt bidrag också. En till lista, om mig då. Som vanligt finns det frågor jag tycker är lite väl närgångna och obehagliga. Dem har jag svarat lite vagt på, för man ska inte svara på sånt man inte vill svara på. 

Om du vann en miljon kronor, vad skulle du göra för pengarna?
Haha, precis som Malin skriver är ju en miljon kronor ganska mycket mindre än en miljon euro. Men jag tror att jag skulle satsa mera på musiken utan att känna mig tvungen att hela tiden tänka på pengar. Det skulle vara ganska skönt faktiskt. Att få göra det man gillar bäst utan att vara tvungen att hela tiden prestera. För man får mat i magen ändå. 

Bilden är från februari 2017, men fungerar ganska bra i sammanhanget.

Om du levde ett parallellt liv, hur skulle det se ut?
Jag är för trött för att tänka på sånt nu. Antagligen skulle det se helt annorlunda ut på alla möjliga sätt, men om det skulle vara bättre eller sämre vet ingen.

Vad är du mest stolt över hos dig själv?
Alltså usch, jag gillar inte sånt här. Jag är väl egentligen inte så stolt över mig själv fast det nog finns en del orsaker till det. Eller så säger en massa andra människor. Men jag har märkt av ganska stora framsteg i mitt sjungande i år, och det är oftast musiken jag pratar mest om om någon frågar något om mig, så antagligen är det min musikalitet jag är mest stolt över. 

Aldrig mer borsta håret eller aldrig mer sminka dig. Vad väljer du?
Svårt. Tidigare sminkade jag ju aldrig mig. Sen var jag på anställningsintervju i april, och då hade jag smink. Och det har jag bara fortsatt med sen jag började jobba. Då jag mådde sämre igen i höstas var sminket extra viktigt för mig, det blev nämligen som en mur mellan mig och omvärlden och gjorde att jag kände mig mindre sårbar. Men om jag nu slutade borsta håret tror jag också det skulle bli katastrof. Och jag har lite hårtrauman också så jag vill ha mitt hår långt. Och då måste man borsta det. Så kanske vi ändå lämnar bort sminket den här gången. 

Vad drömde du om att bli när du var liten?
Läkare, kassabiträde och så klart sångerska. 

Vilken är din hemliga skill?
Hemlig och hemlig. Men jag är helt otrolig på att komma ihåg folks födelsedagar och datum överlag. Inte riktigt lika bra som innan jag blev utbränd, men mitt minne har faktiskt blivit helt okej igen. I alla fall den här delen av minnet har kommit tillbaka. 

Vem skulle spela dig i filmen om dig själv?
Nej fan, det kan jag ju inte svara på. Kan inga skådespelarnamn för jag brukar inte bry mig, och så förstår jag inte varför man skulle göra en film om mig. 

Om du fick välja en person ur bloggosfären som du skulle vilja ha som vän, vem skulle det bli? Daniela som jag skrev i ett tidigare inlägg. Och så har jag ju faktiskt några bloggande vänner och kompisar, men jag tänkte att den här frågan kanske handlade om människor man inte träffat på riktigt. 

Vad är det snällaste någon någonsin har sagt om dig?
En av mina vänner sade en gång att jag varit en viktig förebild för henne. Fortfarande när jag tänker på det blir jag lite tårögd. 

Vilken är den sämsta raggningsfras som har yppats ur din mun?
Alltså jag och mina kompisar höll på och gjorde alla fraser till raggningsrepliker nån gång i gymnasiet. Jag minns inte att jag skulle ha använt några av dem i seriöst syfte, men jag minns att vi höll på och skojade om allt möjligt. Lite roligt (eller ja cringe) var att jag minns att jag och mina kompisar gick omkring och frågade folk om de är bilmekaniker och höjde på ögonbrynen, och han jag nu bor med har yrkesutbildning i fordonsteknik- a.k.a. bilmekanikersutbildning. (Och ekonomie magister också för den delen). 

De inlägg jag publicerat tidigare i utmaningen hittar ni här:

Varför jag bloggar

Tio saker ni förmodligen inte visste om mig

Min största förebild

En söndagslista

Ett snabbt hej

Ett vlogginlägg

20 frågor och svar

Saker jag gör för att må bättre när jag är orolig

En måndagslista

Nu har jag jullov! Åtminstone från jobbet. Jag har en massa inläggsidéer hit så det kommer nog säkert innehåll här ännu, och julkalendern fortsätter ju till julafton. Jag kommer nog att ta lite paus från bloggen också, men inte riktigt ännu. Jag meddelar er när det blir aktuellt!