Happy Halloween! 

Happy Halloween! 

Jag lekte lite med smink här förra veckan, och det blev lite Halloweeninspirerat. De två sminkningarna nedan är egentligen samma sminkning, den till höger är bara i ett ”ofärdigt skede” så att jag ser ut som en ännu tröttare version av mig själv. Det var roligt att sminka sig med tanken att det INTE ska bli perfekt, utan att det tvärtom är bättre om det slinter lite med fingrarna.

Det där läppstiftet hade jag glömt att jag hade. Men jag borde använda det nu och då, snyggt är det ju.

Det enda jag köpte för det här var en vit ansiktsfärg, som jag sedan blandade ut med en bb-cream jag hade hemma. Den här är köpt på teknikmagasinet, och ja, inte var den den lättaste färgen att blanda ut. Så man kan ju använda nån vit ögonskugga med foundation eller liknande för sådana här saker. Eller en för ljus foundation för den delen.

img_5768

Sen kladdar man så mycket det bara går med olika färger och grejer, så kan det bli ganska creepy. Nån fest ska jag inte gå på, men det var roligt att måla lite ändå.

img_5821

Jag försökte mig också på en av Therese Lindgrens halloweenlooks från 2014, en alien. Färgen var lite jobbig så det blev inte så bra. 

Happy halloween!