Vem hjälper den här bloggen? 

Vem hjälper den här bloggen? 

Jag skriver ofta att ”om inte för mig själv, så för nån annan” och att jag hoppas att jag kan hjälpa någon annan genom min blogg. Vad jag menar med detta är att om jag skriver om mina symptom och diagnoser så kanske någon som upplever något liknande vågar söka hjälp. Ifall du känner igen dig, skriv inte åt mig, ring din vårdcentral och be om hjälp! Du behöver inte vara orolig för att du slösar någons tid, det visar bara att vårdpersonal inom psykiatri behövs, och att forsking och utbildning inom ämnet lönar sig!

Jag vet att personer som också mår dåligt kanske inte orkar läsa min blogg, och det har jag full förståelse för. Jag orkar inte ta in nån annans mående just nu, så varför skulle nån annan i en liknande situation som min vara intresserad av min blogg? Jag hoppas dock, att vi snart får må bättre.

Men, jag skriver trots allt för mig själv. För att jag inte ska glömma, men kunna gå vidare härifrån. Jag märker redan att det har hänt en liten förbättring, jag börjar inse vidden av min sjukdom. Hur allvarlig den faktiskt är. Och hur mycket som behöver behandlas för att jag ska kunna gå vidare. Och det är svårt att bli frisk om man inte vet att man är sjuk. Vägen kommer att vara lång, men förhoppningsvis behöver jag inte må så här hela livet.

img_5770

 

I övermorgon åker vi!!! Spännande! Jag kommer säkert att publicera bilder från Gdansk här i bloggen, det lär vara en vacker stad.