Förändringens vindar blåser

Förändringens vindar blåser

Jag kommer att flytta denna blogg till min hemsida fredricanyman.com!  Officiellt flyttar jag dit den nionde februari eftersom mina 100 dagar utan Facebook och instagram då är över och jag kan anpassa mina facebooksidor efter det här. Jag tror jag ska fösa ihop dem också, men jag meddelar er hur det blir.   (Jag loggade ut från fb och insta den första november, och har inte loggat in ännu, bestämde mig när ungefär 60 dagar hade gått att det får bli en 100 dagars paus från dessa.). Den här bloggen har jag igång till den första mars då jag stänger ner den. Alla inlägg finns tillgängliga på ”den nya bloggen” så ni missar ingenting på den fronten. Facebooksidan för bloggen kommer att dirigeras om till den så ni som följer bloggen där märker knappast någon stor skillnad.Tyvärr kommer ju de gamla facebookinläggen som går till den här bloggen inte gå att öppnas när den här sidan stängs ner, men som sagt kommer ni att komma åt dem via nya bloggen också, ni kan hitta dem genom att använda sökfunktionen t.ex.

Tidigare har det bara varit min musik som fått synas på min hemsida men eftersom jag är samma person som skriver musiken, och mina erfarenheter jag skildrar i bloggen fungerat som inspiration till min musik, tycker jag att det blir bättre om dessa två hittas på samma ställe. Det blir lättare och lite mer förmånligt för mig att hålla reda på mina blogginlägg och liknande om jag bara har en sida som allt är på. Chansen att folk hittar och lyssnar på min musik ökar ju också på det här viset!

Jag kommer också att försöka blåsa liv i min YouTubekanal. Jag har märkt att jag verkligen gillar att filma och editera videor, så jag kommer förhoppningsvis att kunna presentera ett varierande material också där. Lämna gärna tips på hurdana videor ni vill att jag gör! Jag kommer så klart att fortsätta spela in musik som också kommer på den kanalen, men jag kommer också att försöka göra kanalen mer som en länk mellan mitt personliga jag och min musik . Hoppas ni gillar de här förändringarna!