Min nya låt på iTunes, Google Play och Spotify! 

Min nya låt på iTunes, Google Play och Spotify! 

Plötsligt händer det. Nu har jag gett ut en ny låt på iTunes, Google Play och Spotify. Länkar finns nedanför så det är bara att kolla in. De finns också på fliken Min musik här på hemsidan, ifall ni vill kolla in låten i ett senare skede.

Låten är till minne av min farmorsmor som skulle ha fyllt 94 år i tisdags förra veckan. Hon gick bort i augusti förra året.  Jag har inte riktigt förstått att hon är borta, det tog ett år innan jag förstod att min morfar gått bort, och den sorgen är ganska stark ännu, så det tar väl ännu en tid.  Jag skrev låten i höst nån gång och spelade in den i oktober i en studio här i Esbo. Först hade jag tänkt ge ut den i fysisk form men tyvärr skulle det ha blivit ganska dyrt, så det blev elektroniskt också den här gången.

Hoppas ni gillar den! Ni kan ju också lyssna på Your Light som är min låt till minne av min morfar. Det är ungefär ett år mellan inspelningarna och åtminstone jag tycker mig höra en förbättring i min sång- och pianoteknik. På båda inspelningarna är det jag som sjunger och spelar allt.  Angel och Crazy Good Lovin’ som också står på Fredrica i iTunes och Spotify är inte min produktion, jag har alltså ingenting med dessa låtar att göra, men tydligen kan man heta Fredrica också utanför Finland och Sverige.

Min låt på iTunes, Google Play och Spotify. Utgivningsdatum blev tydligen 23.2.2017, men den syntes först igår på Spotify, och då bråkade länken ännu (vilket den tydligen gör varannan gång man trycker på den idag också) , så därför delar jag länkarna först nu. Hoppas ändå att ni gillar låten!

album 2.png