Bloggen ett halvt år idag och en liten vlogg på det

Bloggen ett halvt år idag och en liten vlogg på det

Idag fyller den här bloggen ett halvt år. Den 29.9 startade jag den och då gick den under namnet Fredricas blogg (.com). Jag hade bloggat en månad på ungvuxen.se och om den sidan inte lagts ner skulle jag säkert ha fortsatt att blogga där. I början var jag säker på att jag inte skulle ha något att skriva om, men så har det ju verkligen inte varit. Psykisk ohälsa som är mitt huvudämne här på bloggen är verkligen brett och tål att tänkas på och pratas om. Det var ju roligt att Jessica nämnde min blogg just idag också. Kolla gärna in hennes blogg också, hon skriver om hälsa, såväl psykisk som fysisk hälsa.

Det här halvåret har inte varit lätt, men bloggen har faktiskt hjälpt mig att inse att jag FÅR prata om hur jag mår, om jag vill och behöver det. Jag har också insett att om inte jag själv tar min hälsa på allvar, så hur ska nån annan kunna göra det då? Jag har också kommit till insikt om mycket allmänt gällande psykisk ohälsa, som jag velat dela med mig här på bloggen.Tack till er alla läsare! Hoppas ni hänger kvar också nästa halvår! Om ni inte gillar bloggens facebooksida ännu kan ni gärna göra det, det är två gillningar kvar till 50 nämligen. (och ja, jag ska sluta tjata om den ett tag nu)

2012-08-25 22.02.29.jpg

En bild från 2012 på en villaavslutningsraket, men jag tyckte den passade här i det här inlägget.

På måndag spelade jag in material till en vlogg till min youtubekanal. Det händer inte så där jättemycket i mitt liv just nu, men jag tänker att det kanske finns en poäng med att visa också det på nätet, att alla inte är bjudna på 100 fester om dagen och får en massa gratisprodukter på posten. Vad tror ni?