Bloppis?

Bloppis?

Jag har ju köpt en hel del "nytt" på loppis nu i sommar, och borde därför göra mig av med saker som jag inte längre har plats för, sånt som jag inte mera använder och sånt som kanske har blivit fel storlek åt endera håll.

Jag har funderat av och till hur jag ska göra med den här saken, var jag ska sälja osv. Jag har sålt i två omgångar på ett loppis i Esbo, men tyvärr gick inte mina grejer så bra åt där. Andra gången kostade bordshyran mer än vinsten jag fick, så det känns inte som att det är det bästa alternativet. Och hem kom en massa osålda grejer. Facebookloppisar är också lite jobbiga med alla regler man ska komma ihåg. Och då jag sålt på tori har jag ibland fått elaka mejl och folk som ringer mitt i natten. (Vilket var en av orsakerna till att jag behövt ställa in så att inga samtal, förutom de från sambon, går igenom mellan 10 på kvällen och 7 på morgonen)

Så då kom jag på idén med bloppis. Att jag skulle skriva ett inlägg med grejer jag säljer, alternativt göra en tillfällig sida här på hemsidan med plagg och annat som jag vill göra mig av med, och så skulle de som är intresserade av plaggen kunna kontakta mig via mitt kontaktformulär och så skulle vi kunna komma överens om hur köpet görs.

Vad tycker ni om en sån här idé? Har ni köpt från bloppisar tidigare? Och ni som ordnat bloppisar, hur har det gått för er? Det kommer inte upp något den här veckan då jag är i Åbo och sköter katten men kanske nästa vecka.
Från helgens 30-årsfest i Nagu. Det var jätteroligt och jag har sovit på tok för lite för att skriva något klokt idag. Det kanske kommer senare i veckan.