Veckoslutsunderhållning

Veckoslutsunderhållning

Jag har laddat upp nytt på youtube, och den här gången berättar jag om mitt blockflöjtsspelande som utvecklats lite sen jag gjorde min senaste video om mitt blockflöjtsspelande. Jag är jätteglad att jag började spela blockflöjt, det är roligt och ganska lätt. Det har dessutom förbättrat både min notläsningsförmåga och andningskontroll. Hör mera i min senaste video som ni hittar här:

Och om ni tycker att mina musikrelaterade videor är lika roliga att titta på (höra på?) som jag tycker om att göra dem så ska ni ju förstås prenumerera på min kanal. Det kan ni göra till exempel genom att trycka här. Fredagar är uppladdningsdagen, och på så sätt får ni veckoslutsunderhållning. Och ja, ursäkta för den clickbaitiga rubriken, men nån gång måste man testa lite nya knep.

IMG_0453