Glada Wappen!

Glada Wappen!

Ja, då var den dagen här igen. Wappen, valborg, vad man nu vill kalla det. Jag är hemma! Efter nästan ett dygns resande var det härligt att äntligen komma hem. Här är så lugnt. 😀 Egentligen skulle jag vara i Raumo nu redan, men som ni vet var jag i Sri Lanka förra veckan så jag är hemma idag och far till Raumo och mina vänner i morgon istället.

Hos oss blir det nog bara att ta det lugnt, jag är så glad att få vara hemma med mitt eget kök, och att kunna dricka kranvatten ❤️. Kanske grillar vi, men jag tänker inte stressa över att jag inte firar wappen så jättemycket i år. Jag var på vårdis i Åbo alla år från 2008 (kanske 2007 till och med?) till 2015, så det är jag färdig med. Kanske ska jag kolla på sången från Åbo, men annars blir det nog lugnt. Jag har insett att det är okej att inte göra så stor grej av alla helger om man inte orkar. Det kommer nya storhelger hela tiden, och om man känner för det kan man ju fira en helt vanlig onsdag också.

Senare i veckan kommer det lite bilder och tankar kring min Sri Lanka-resa, men jag måste få vänja mig vid finska tiden och att vara hemma först. Glada wappen på er och så hörs vi senare i veckan!


En snapchatbild från förra året. Den rosa hårfärgen är ett filter.