Du gör väl det här gratis?

Du gör väl det här gratis?

Sommaren har börjat och med sommaren kommer sommarfester. Musik hör till fester och ibland kanske man vill boka in någon som kommer och sjunger och/eller spelar på ens fest för att höja stämningen lite. Jag personligen har ganska mycket erfarenhet av att vara festunderhållning i form av musiker, och i min senaste youtubevideo har jag sammanfattat lite vad man gärna kan tänka på när man planerar att boka musiker till sin fest. En del saker känns för mig väldigt självklara, men jag har märkt att det inte är så för alla. Här kommer ni till videon:

Jag personligen är inte (ännu) bokad som musiker till någon fest i sommar, och det känns lite konstigt. (Jag har varit bokad som musiker åtminstone en gång de senaste tre åren, och året innan det gjorde jag en hel del kvartettgrejer med kören) Jag ställer gärna upp som musiker, men se gärna videon ovan före ifall att du funderar på att boka mig. Vill du höra hur jag låter kan du ju lyssna på några av mina musikklipp som finns på kanalen. Det här gäller ju förstås också resten av året, så om du har en fest i februari men ingen som sjunger och/eller spelar så kan jag kanske hjälpa till. Fast jag funderar faktiskt på att sjunga en eller två sånger på en fest jag är bjuden till senare i sommar, men jag är inte helt säker på om det kommer att uppskattas av festföremålen, så jag ska fundera lite till på det ännu. Och nästa vecka kommer det en midsommarsång på kanalen. Om du prenumererar missar du inte när den kommer ut!

gratis.png