Ett snabbt hej #30bloggämnen

Ett snabbt hej #30bloggämnen

Ämne nummer fem i bloggutmaningen #30bloggämnen är ”ett snabbt hej”. Det känns som något väldigt olikt mot vad jag brukar skriva här på bloggen. Jag brukar ju skriva en titel, någon mening här och där och sen renskriva och hålla på i ganska lång tid innan inlägget publiceras. Vissa inlägg ligger flera månader som utkast innan de publiceras. Oftast dessutom som tidsinställt inlägg. Jag är inte den mest spontana personen alltså. Åtminstone inte den mest spontana bloggaren.

Men, vad gör man inte för utmaningen? Hej hej allihopa! Just nu sitter jag hemma och slöar. Jag har jobbat som vanligt idag och jag börjar så småningom vänja mig vid mitt nya arbetsrum och börjar så småningom känna igen mig i uppgifterna också. (Jag har jobbat inom samma företag ända sedan juni, men hade andra uppgifter i september och oktober än jag har nu.) Halva dagen gick åt till utbildning i Excel, vilket nog var väldigt bra. Senast jag gått något sånt var 2010 när jag började studera. På onsdag är det sedan någon annan utbildning och i morgon börjar körövningarna inför jobbets luciatåg.

Vi ska ha en minilucia (alltså ett barn) på jobbet. Så här skulle det kunna se ut om jag fick vara lucia. (Bilden är från december 2017, som ni kanske gissade.)

Nej, vet ni. Såna här inlägg kommer inte hit i fortsättningen. Det känns som att jag skrivit ett helt inlägg om ingenting. Och jag är inte van, eller bekväm, med att inte ha en poäng med vad jag skriver. Men som sagt, vad gör man inte för att klara utmaningen? I morgon nytt inlägg då!

img_1659

Tog fram den här ljusstaken igår. Tror jag ska tända ett ljus så småningom.