Hitta mig på internet

Hitta mig på internet

Jag har ju skrivit att jag kommer att ta det lite lugnare med publiceringen här på bloggen nu åtminstone de veckor jag har kvar till semestern. Därför tänkte jag skriva ett inlägg om var ni hittar mig på övriga internet och kanske sporra er som ändå kikar in här med jämna mellanrum att följa mig också på andra ställen.

Gilla mig på facebook!

Jag har ju en facebooksida! Det mesta som delas där är blogginlägg, men en gång i halvåret delar jag kanske en youtubevideo direkt där eller någon bild från insta. Men är man fäst vid bloggen kan man börja där! Orsaken till att jag är försiktig med att bjuda in folk att gilla min sida är för att jag själv är en sådan som triggas av andras berättelser. Därför vill jag inte orsaka samma sak hos andra människor och om du är facebookvän med mig men inte fått en inbjudan beror det troligtvis på det här. Om du däremot vill få mina inlägg i ditt flöde så gilla sidan! Också om du är med i bloggrupper för jag har märkt att man faktiskt ser flera av de inläggen man gillar om man t.ex. gillar bloggsidor på Facebook. (Kanske ganska självklart men ändå) Gilla på. Snart 90 likes, sen är det inte långt till 100! (Och psst, ni som bara följer och inte gillar: varför gör ni det? Är det pinsamt att gilla min blogg? Varför isf?)

facebooksida.JPG

Följ mig på instagram!

Instagramstories har ju fått en massa nya roliga funktioner på sistone med frågor och quiz och allt vad det är. Jag testar emellanåt de här, och för några veckor sedan var det frågesportens tur. På instagram skriver jag bloggrelaterade grejer men också ganska mycket sådant som inte ryms i bloggen eftersom bloggen ändå är ganska nischad på ämnet psykisk (o)hälsa och det ändå bara är en del av mitt liv.  Ibland låter jag följarna där välja blogginlägg genom att rösta eller skriva fritt, så också om du ”bara” är intresserad av mitt bloggande kan det löna sig att följa mig där. Mitt instagramflöde hittar du här (klicka på bilden):

instagram inte följa

Prenumerera på min youtubekanal!

Av någon anledning har folk börjat hitta hit fast den varit ganska död i princip det senaste halvåret. Men på fredag kommer det faktiskt en video dit som jag filmade i lördags, och jag hoppas att jag ska kunna blåsa liv i den nu igen till sommaren då jag fått en stor hög med inspiration nu. Mina youtubevideor hittar du också här via min hemsida. Kanalen handlar om mitt musicerande och ett megaprojekt jag rott i land här var min julkalender förra året. Mest är det sångvideor där jag delar med mig av det som jag spelar in i studion och hemma, men det finns också videor där jag pratar om musikrelaterade ämnen. Youtube är så tacksamt när det gäller musik för då kan man faktiskt demonstrera det man pratar om. Jag har hittills åtminstone tre sångvideor på kommande och om ni så vill så gör jag också pratvideor dit, med musikämnen förstås. Jag har länge funderat på hur jag ska göra med mina äldsta videor där, eftersom jag inte sjunger och/eller spelar lika bra i dem som jag gör nu, men jag bestämde mig för att behålla dem där eftersom det kan vara kul att se var jag började. Så om du vill följa min musikaliska utveckling så rekommenderar jag att du prenumererar. Det kan hända att ni får vara med och välja material också hit på instagram. Men börja alltså med att prenumerera. När du trycker på bilden nedanför kommer du direkt till en prenumerationslänk:

youtube unsigned.JPG

Hoppas att du som gillar bloggen också är intresserad av att följa mig på facebook, instagram och youtube! Jag har kanske lite annan framtoning på insta och på youtube, men jag är fortfarande samma person så mina erfarenheter av det som jag skriver om i bloggen är ju ändå närvarande också där. Kanske lite på annat sätt bara. Troligtvis kommer det ännu ett till inlägg här på torsdag den här veckan, och som sagt en video på youtube på fredag, så håll utkik för det!