Abstinens 

Abstinens 

Nu vet jag vad folk pratar om när de pratar om att det är svårt att sluta röka. Jag håller på att byta medicin och har ganska kraftiga abstinensbesvär från den förra medicinen på gång nu. Mår illa hela tiden, har huvudvärk och vill bara gråta.

Gråten kan bero på själva depressionen också, eller på att jag och min vårdkontakt just nu börjat behandla de där jobbigaste delarna som jag aldrig vågat prata om, men jag tror också att medicinbytet spelar in här. Jag satt och storgrät till blinka lilla stjärna tidigare i veckan, men jag tror att jag är i en period just nu då jag behöver gråta.

Oh well, jag är i Raumo hos mina kompisar som bor här, och vi hade en mysig kväll igår. Har nog saknat det här gänget massor. Så nu ska vi väl få i oss lite morgonkaffe så småningom och kanske jag klarar av att äta nånting smått också. Sen ska jag via Åbo några timmar och hälsa på min katt ❤️ och familjen och sen hem.