Några bilder från Gdansk

Några bilder från Gdansk

Som ni kanske minns var jag och några vänner till Gdansk i helgen (eller ja, lördag till måndag). Här kommer några bilder från resan. Vi gick säkert runt 25-30 km och nu är jag jättetrött, men en fin resa var det nog. Jag återvänder gärna till Gdansk, och Polen, igen. Jag rekommenderar Gdansk som resmål, gamla stan är jättevacker, servicen är bra (de flesta kan åtminstone lite engelska), och priserna är bra.

img_6375

Bild tagen uppifrån ett kyrktorn, man såg jättebra härifrån. Tyvärr var det lite fuktigt i luften vilket resulterade i dimma, så allt syns inte riktigt på bild.

img_6373

En av två bilder som jag tog på mig själv under resan. Den här är enda där jag är skarp. Här är jag svettig efter att ha gått upp de där 415 trappstegen till det där kyrktornet. Men det var värt det. 

img_6190

Ett av de lite mindre vackra husen som också fanns i staden. 

img_6432

Det här huset hade nån gång i tiden varit vackert, men det var lite förfallet i dagsläget.