Veckans video: vänskapsarmband med hjärtan 

Veckans video: vänskapsarmband med hjärtan 

Efter en hel del tekniskt strul är veckans video äntligen ute. Jag hade tänkt ladda upp på onsdag men nu blev det inte så bara. Det här är min första ”tutorial” så var snälla i kommentarsfältet.

Nästa vecka är det alla hjärtans dag, och då kanske man vill ge något smått till någon som man gillar, eller till sig själv för den delen. Min kompis lärde mig att knyta såna här vänskapsarmband 2010, och sedan detta har jag gett många vidare, och de har varit väldigt uppskattade gåvor, och många har frågat hur man knyter dem.

Jag skrev ju tidigare att jag vill bli lite mera aktiv också på youtube, så jag försökte mig på att göra en video med dessa armband. Det var roligt att göra videon, så jag kommer nog att fortsätta att göra videor, och som sagt får ni gärna önska videor av mig. Skriv i valfritt kommentarsfält eller i mitt kontaktformulär så fixar jag. Just på grund av min sjukledighet strävar jag efter en video i veckan och inte mera ännu i det här läget. Sånt här småpysslande har fungerat bra de stunder ångesten varit nära att ta över, så jag har handarbetat och ritat ganska mycket under min sjukledighet. Ja, och spelat piano förstås.

Och ja, nu kör vi här på den här sidan! Alla gamla inlägg finns här, så om du vill läsa vad jag skrev i november behöver du inte gå till min gamla blogg för det. Gillar du min blogg får du gärna gilla min facebooksida, och följa mig på instagram och youtube förstås!

Och jag är tillbaka på sociala medier igen. Jag är ganska vilsen och kommer inte riktigt ihåg vitsen med dem, men det kanske bara är bra? Sociala medier har nog stressat mig massor tidigare. Det blev 100 dagar utan facebook och instagram och det behövdes absolut. Jag kanske ska göra en video också om detta? Vill ni se en sådan eller är det helt onödigt?