Veckans video om olika sätt att sjunga, och bloggdesignsfunderingar

Veckans video om olika sätt att sjunga, och bloggdesignsfunderingar

Veckans video är en önskevideo (ja, tänk det, det har jag, med mina 13 prenumeranter) från en som kommenterade på min video om kvinnodagen. Videon behandlar sång, och hur det skiljer sig att sjunga i band, kör och solo (både mina egna grejer och i sånglektioner). Jag skulle kunna hålla hur många, långa föreläsningar om det här, men jag tycker att jag fick med åtminstone lite basic grejer i videon. Jag pratar väldigt gärna om musik också i framtiden så om ni vill gör jag gärna liknande videor också i framtiden. Tummen upp och lämna gärna en kommentar!

Och tycker du att jag är irriterande när jag skriver om varenda video ska du prenumerera på mig, det skulle vara roligt att få en ”kundkrets” också på YouTube så jag inte behöver spamma er mera här. Jag ger ut videor på onsdagar!

Musiksnack (1)

 

Och igår höll jag på och mixtrade med olika teman här på hemsidan och bloggen, och det ledde till att hemsidan och bloggen nu ser lite annorlunda ut än tidigare. Det jag störde mig på med det gamla utseendet var att man inte såg hur många kommentarer blogginläggen fått när man scrollade, men det gör man nu. Kanske det här sporrar folk att kommentera? Jag märker att folk börjat kommentera mera nu än tidigare, och jag uppskattar förstås det här. Det blir som ett kvitto på att någon faktiskt läser vad jag skriver.