Vad har jag lärt mig av att blogga och göra youtubevideor?

Vad har jag lärt mig av att blogga och göra youtubevideor?

thumbnail

Först och främst, tack till er som läste och kommenterade på inlägget om mobbning! Det var ett stort steg för mig att kalla det för mobbning och inte förminska det, och förhoppningsvis lär jag mig att komma över det i något skede.

I och med att min blogg nu är lite på ett halvår (närmare bestämt ett halvår och en vecka) gjorde jag en youtubevideo med temat ”10 saker jag lärt mig av bloggen och youtube” och jag hoppas att ni gillar den. Som jag säger i videon kommer jag att försöka göra en liknande video eller skriva ett blogginlägg om ett halvår eller så, så får vi se om något har ändrats, och vad jag sedan lärt mig efter ytterligare en tid som bloggare och youtubare.

Och hoppas ni som gillar min Facebooksida inte tycker att jag är jättespammig nu när jag skriver om samma video jag delade lite tidigare idag, men jag håller på och experimenterar med olika sätt att dela mina videor och inlägg på det här sättet.