Kärlekslistan

Kärlekslistan

Sevendays har ju nu något slags ”veckans blogglista” och jag tänkte haka på det genom att svara på veckans lista. Listorna brukar vara ganska bra tycker jag, och de får en att tänka efter lite extra på något visst ämne. Och då får ju ni som läser också ett till inlägg i veckan!

  • Då känner jag mig kärleksfull: När jag kommer på mig själv med att tänka att ”nej jag köper inte den där för den tycker N inte om” (fast jag själv skulle älska det), helt enkelt såna där småsaker som man gör nästan dagligen
  • Tre saker jag älskar: Min sambo, musik, kaffe
  • Det bästa med kärleken är: Att den kan stärka en och att den lär en att tänka på andra människor och deras behov.
  • Det dåliga med kärleken är: Att den gör en så sårbar.
  • Just nu är jag kär i: min sambo förstås, kanske tråkigt svar men bra för honom, och mig då. Jag blir bara kärare i honom hela tiden. Jag är mycket kärare i honom nu än jag var då vi blev tillsammans 2013, eftersom det finns ett slags grundtrygghet i var vi har varandra.
  • Min bästa kärlekslåt: Oj vad svårt. Skulle vilja säga nån smörig italiensk operaaria men jag kommer inte på nån just nu.  Men alltså, om en låt betyder särskilt mycket för en behöver den inte nödvändigtvis handla om kärlek från början, men eftersom den är en viktig låt för en blir den på sätt och vis ens kärlekslåt. En som jag kommer ihåg att sambon tyckte var ”vår låt” i början var Journeys Don’t Stop Believing och den låten gör mig oftast på helt bra humör, för jag minns hur glad N var när han hörde den. Jag har inte slutat tro på oss två även om jag aldrig lärt mig att tro på mig själv.
  • Så här känns det att vara kär: Alltså det kan kännas på många olika sätt, i början är man ju helt konstig i huvudet men det är väl mera förälskelse än kärlek. Att vara kär för mig är att känna att jag inte vill vara utan den här personen, att han ger mig så mycket att det skulle vara en enorm förlust att förlora honom.
  • En person jag vill skicka kärlek åt: Jag vill egentligen skicka kärlek till alla mina vänner! Jag hör inte av mig så ofta och ni ser mig inte så ofta mera, men det beror inte på att jag skulle ha slutat bry mig eller slutat tycka om er. Jag är just nu bara ganska rädd för att ta kontakt med folk. Min dumma depression gör det jobbigt för mig!

IMG_7735