Följ med mig till Tammerfors

Följ med mig till Tammerfors

Jag har letat fram min gamla Canon Ixus 80, som jag köpte 2008, och spelat in en vlogg förra torsdagen med den. Jag är inte säker på om jag kommer att fortsätta vlogga med den här kameran, men den var betydligt lättare att släpa med än systemkameran (som jag nog också hade med, men som jag inte använde till filmande)

Jag blir fortfarande lite generad om jag ska filma på allmän plats, så ni får ha överseende med det när ni kollar. Kanske jag blir bättre på det om jag vloggar mera bara. Annars så ska ni ju gärna prenumerera på min kanal, det kommer en ny video varje onsdag. Min kanal är inte ännu helt enhetlig på det sättet att den bara skulle handla om ett ämne, men den fungerar som övning i att testa olika saker och att inte ha allt planerat på minuten. (Visst planerar jag varje video, men jag försöker att inte köra med en massa ”youtubestrategier” nu eftersom jag behöver öva mig i att släppa kontrollen. Om ni inte visste det så är jag ett otroligt planerings- och kontrollfreak) Och jag har börjat märka hurdana videor jag tycker om att göra, så den blir nog så småningom mera enhetlig.

Och sen, jag tycker det är synd att jag inte hittat så många finlandssvenska youtubare. Det skulle vara roligt att hitta flera. Så, om du identifierar dig som finlandssvensk och gör youtubevideor får du gärna höra av dig till mig! Det skulle vara roligt om vi kunde stöda varandra på olika sätt, kanske prenumerera på varandra och ge varandra video- och redigeringstips.

SCULPTURE & ART

Jag vet att det här ser lustigt ut, men jag kunde inte hålla mig när jag äntligen lärt mig att klippa och klistra i digitala bilder. Det här blir ju också bättre bara jag övar mig.