Glada Wappen!

Glada Wappen!

Idag är det Wappen, trots att det har snöat här i Esbo igår kväll. Det såg mera ut som december än slutet på april här, men vad kan man åt det? Ingenting, så ingen vits att bry sig om det. Jag ska åka till Raumo och fira i år, det blir ”grilla och chilla”-mentalitet, inget hysteriskt alltså, men ändå lite program. Jag har grävt fram studentmössan också, så den har jag koll på. Förra året var jag bara hemma på wappen då jag i princip var rädd för stora folksamlingar. (Jag har fortfarande obehag för sånt, men kanske inte riktigt lika illa som för ett år sen) Och tre år i rad stod jag med antingen Florakörens eller Brahe Djäknars fana och syntes i tv, så jag har nog gjort mitt där på vårdberget. Är ju trots allt från Åbo från början, så då har jag varit där alldeles tillräckligt tycker jag. Men hoppas att ni har en fin wapp, vad ni nu än gör, så hörs vi igen nästa vecka! Nedan ser ni bilder från tidigare år.

IMG_4559

Från förra året. Tydligen hade jag orkat sminka mig, det har jag inget minne av idag. 

Den här bilden laddade jag upp på fredag på instagram då jag är utloggad från sånt på veckoslut. Den här är tagen 2014 mitt i vimlet på vårdberget.