En bildbomb från veckoslutet

En bildbomb från veckoslutet

Jag är så slut efter flera veckor av mycket program, så jag orkar inte skriva ett ordentligt inlägg just idag. Ni får istället en bildbomb från veckoslutet,  då jag var på Brahe Djäknars 80-årsjubileumskonsert, och senare såg på Eurovisionen med kompisar. Sen hoppas vi att jag får mera blogginspiration mot slutet av veckan. Jag hade faktiskt systemkameran med den här konserten, och vågade faktiskt ta fram den och fota lite också, men jag är ju ändå bloggare. (Ja, jag har börjat kalla mig bloggare nu, eftersom jag har en blogg som uppdateras kontinuerligt)

IMG_8045

Min frisyr och sminkning, före jag bytte om till klänningen jag hade. Förstås glömde jag att be någon ta en bild på mig med hela utstyrseln, men jag kommer säkert att ha den klänningen på nytt så det kommer säkert att komma bilder på mig i den. 

 

Här är en mobilbild på mitt (stora) floramärke, som jag faktiskt kom ihåg att ta på mig den här gången. Här syns också mönstret på klänningen jag hade på mig. (När jag festade med körerna vid advent 2015 hade jag glömt märket hemma, trots att jag satt i styrelsen det året, men jag var ju ännu mera slut då än nu)

IMG_8064

BD sjunger Monty Python

IMG_8073

Jubileumskören på BD80

IMG_8106

Den här skivan fick följa med mig hem. Jag sjunger faktiskt ett kort solo i stycket Visions.

IMG_8079

Min vän A:s fina och jättegoda Europatårta- jättebra som tilltugg till Eurovision 

IMG_8081

Lite bubbel hör ju till på Euroneurokvällen