Skivprojektet- hur går det? och vikten av att ha tillåtelse av samtliga inblandade förrän man publicerar något på sociala medier

Skivprojektet- hur går det? och vikten av att ha tillåtelse av samtliga inblandade förrän man publicerar något på sociala medier

Ni som sett lite på mina youtubevideor vet att jag har börjat spela in mina egna låtar för att sammanställa dem till en skiva i något skede. Jag gör en youtubeserie med det här på min kanal, och video nummer två i serien är nu ute. Den handlar om historien bakom själva projektet och hur det går just nu för mig. Kolla gärna in videon här nedan, och själva serien.

Egentligen hade jag lovat en skärgårdsvlogg den här veckan, men det blev krångel med delningar då jag skulle dela den till dem som var med, och kolla med dem att videon var okej att publicera. Det här är väldigt viktigt när man sysslar med internet, att inte dela bilder eller videor där man inte vet 100 % att alla som är med är okej med att synas på den. Ifall att någon som syns på videon inte vill synas kan det hända att den här vloggen inte publiceras eller att jag måste ändra på den innan jag publicerar den, och då kommer det antingen en annan video eller så är det videolöst en vecka på min kanal. Jag respekterar mina kompisar för mycket för att publicera något de inte vill att jag publicerar. Jag har dessutom erfarenheter av att hitta bilder på mig själv på diverse sociala medier som jag helst inte skulle ha sett där av en eller annan anledning. Fråga ALLTID först! Och fråga hellre en gång för mycket än en gång för lite! Också när det gäller andras barn!

cropped-img_6075.jpg

Gammal favoritbild från ett tidigare skivprojekt, november 2010