Glad midsommar!

Glad midsommar!

Stort Tack för de fina reaktionerna på tisdagens inlägg! Det här var ett inlägg jag själv tyckte var lite dåligt, men det här bevisar ju bara att det inte är bara min åsikt som avgör hur inläggen klarar sig. Men nu till dagens ämne, midsommar!

Ja, då är det ju midsommar redan! Jag och N anlände till hans föräldrars stuga igår kväll efter en lång biltur, och för oss kommer midsommaren att innebära vila och god mat. Inga krejsiga planer, men jag tycker det är bäst så. Midsommar har aldrig varit nån megagrej för mig, och det här är första jobbsommaren sen 2010 som jag är ledig på midsommaren. Obviously har jag varit ledig på midsommar de år jag var sjukskriven, men sjukledighet är inte semester. Så mitt tips för en lyckad midsommar är väl att inte göra för stor grej av det- ligg på soffan och kolla netflix om det är det du vill och har möjlighet till. Hoppas ni får ha det bra vad ni än gör- firar med vänner, jobbar, eller bara vilar!

Jag har spelat in en version på Visa vid midsommartid till min youtubekanal högtiden till ära. Hoppas ni gillar den, för det tog ganska länge att fixa allt- både bakgrundsmusiken (som i det här fallet är ”mitt eget gitarrarr” och sedan omvandlat från midi till ljud), sånginspelningen (för när jag först spelat in en version märkte jag att jag sjungit ett ord fel, och perfektionist som jag är blev det då en till vända till studion för att rätta till det) och filmandet och klippandet av videon. Här kommer ni till videon:

Sommarens videor till min youtubekanal är ganska spikade, men om ni har någon sång ni absolut vill höra mig tolka är det bara att skriva till mig på valfritt sätt. Jag provar på det mesta i musikväg så det är fritt fram att önska! Senare i år har jag en ganska stor överraskning till de som prenumererar på min kanal, så det lönar sig alltså att prenumerera!

Bilden är från 2017.

4 svar

  1. Glad midsommar! Hoppas du njuter av helgen med vila och avslappning. Jag tycker man njuter mer av ledighet när man jobbar och uppskattar då ledigheten på ett annat sätt. Ledighet och sjukskrivning är som du säger inte samma sak. Sköt om dig! ?

  2. Erica skriver:

    Tack för sången! Fint arrangerat med både gitarr och stämsång.

Kommentarer är stängda.