Upp till bevis!

Upp till bevis!

Jag skriver ett snabbt inlägg från tåget på väg till Åbo för att göra er uppmärksamma på att Gossip girl har en bloggomröstning om de bästa finlandssvenska bloggarna. Ni är många som ofta berömmer min blogg men jag har aldrig blivit nominerad i någon kategori till några bloggpris och den enda som kom ihåg mig i den finlandssvenska blogglistan Daniela startade för något år sedan var jag själv. (#snyft) Men om ni på riktigt gillar min blogg har ni en ypperlig chans att rösta på den här. Och om ni säger att ni gillar min blogg bara för att vara snälla kan ni sluta med det. Ingen mår bättre av falska komplimanger!

Jag väntar mig åtminstone ett omnämnande nu.

Om ni gillade det här (jätteseriösa, eller jo, lite seriösa faktiskt) inlägget får ni gärna ge det en tumme upp här nedanför.

Om ni gillar det jag skriver här i bloggen kan ni gärna gilla min facebooksida där jag delar alla inlägg.

Jag finns också på instagram och youtube!