Ny blogg igen då

Ny blogg igen då

Jag bloggade under september på ungvuxen.se, men nu kommer den bloggportalen att läggas ner eftersom det blir för mycket för de som har hand om hemsidan att fixa den och också ha andra jobb samtidigt. Jag fick bra inspiration till bloggande och jag upplevde att bloggen gav mig mycket, så jag ska försöka fortsätta blogga här då istället. Tror inte att mina gamla inlägg försvinner nånstans så jag kommer inte att kopiera över dem hit. Vill ni läsa dem kommer ni åt dem via ungvuxen.se och sedan klickar ni på bloggportal och Fredrica Nyman.

Så ja, jag är alltså Fredrica och jag är utbränd. Jag blev utbränd vid en ålder av 23 år, och jag är fortfarande sjukskriven för utmattningsdepression och panikångest. Jag bor i Esbo men kommer ursprungligen från Åbo. Innan jag blev sjukskriven studerade jag vid ÅA och jag har nästan magistersexamen redan, men har ingen aning om jag kommer att klara av att återvända till ÅA.

I min blogg kommer jag att skriva om mitt liv, för att försöka ta bort tabu kring stressrelaterad psykisk ohälsa vid en ung ålder. Jag vill att mina barnbarn inte ska behöva känna att de inte kan prata om sin psykiska hälsa, och jag försöker nå det genom att själv prata och skriva om min psykiska hälsa.