#tbt fniss

#tbt fniss

Som ni säkert vet har jag bloggat ganska länge, jag tror jag haft fyra eller fem bloggar totalt. Den jag hade på papper var nog den som höll längst, där bloggade jag sporadiskt i flera år. Jag flirtade lite med ratata där i början av 2013 men hittade till wordpress i slutet av 2014. (De äldsta inläggen från 2014 har jag tagit bort, eftersom jag ville att denna blogg skulle ha ett visst tema) Den här bloggen är dock (enligt mig) den mest lyckade och konsistenta bloggen jag haft. Jag hoppas att jag ska ha samma inspiration till att blogga också i fortsättningen. Jag vill gärna att publiken till denna blogg blir större, för jag vill sprida kunskap om konsekvenser av långvarig stress, och psykisk ohälsa överlag.

Men nu till det som det här inlägget egentligen ska handla om. När jag startade min första blogg (har inte hittat nånting äldre än det här, och tur är väl det) gick jag i åttan. Antagligen hade jag hört om Blondinbellas blogg och ville själv prova på bloggandet. Jag skrev kanske inte så väldigt innehållsrika inlägg och jag trodde väl jag var tuff när jag skrev ”på talspråk”. Allt handlade i princip om skolan, vilket i stora delar var mitt liv på den tiden. Tilläggas kan att jag tyckte om att gå i högstadiet, jag hade bra kompisar och duktiga utbildade lärare (till skillnad från lågstadiet, men det är en annan historia). Nedan ser ni ett axplock från min gamla blogg. Vi kan ju konstatera att det inte är så konstigt att jag inte blev nån storbloggare i högstadiet. Och att mitt språk, även om det inte direkt är akademiskt nu heller, är en aning bättre. Åtminstone försöker jag inte lika medvetet vara cool som då. Jag bjuder på dagens skratt!

gammal-blogg

Kanske jag borde döpa om den här bloggen till Fredricas bloggis? Nåja, det kunde ju ha varit bloggiizz också.

Jag kom faktiskt in på den här bloggen, när jag testade med ett lösenord jag minns att jag ofta hade under den här tiden, så nu finns den inte kvar. Det hade inte varit hela världen om den inte gått att radera, men jag tycker inte att den här bloggen ger världen så mycket så jag valde att ta bort den. Men vi kan ju skratta åt ovanstående bild ändå, alla förutom ett av mina inlägg syns nämligen där!