Borde jag bli mer positiv? 

Borde jag bli mer positiv? 

Jag har funderat lite på min bloggs popularitet och hurdana populära bloggar faktiskt är. Ofta är ju de bloggar som är stora ganska lättsamma och positiva, vilket kanske inte riktigt stämmer in på min blogg just nu.

Ibland tänker jag att folk nog tycker att jag är jättegnällig och negativ, och att det är därför bloggen ännu är ganska liten. I och för sig är det viktigaste i livet inte att ha en stor blogg, men jag har en del inlägg som jag faktiskt är lite stolt över som gärna skulle få lite flera läsare. Jag vet också att jag antagligen borde dela mina inlägg på min personliga timeline på Facebook då och då, men av nån anledning har jag svårt med det. Jag känner mig som att jag stör på det viset. Sen använder jag Facebook väldigt lite nu efter mina 100 dagar utan det, så jag glömmer liksom bort att den möjligheten finns.

Sen kan jag också känna att jag inte vill bli något jag inte är. Jag tackar inte Gud eller universum för en ny ”oskriven” dag, och börjar gråta av glädje för att solen skiner. Med det sagt så betyder det inte att jag inte tycker om ifall solen skiner, men tyvärr blir min depression inte bättre av vackert väder. Inte fast hur jag försöker. Jag har låtsats så länge redan, jag orkar inte göra det mera.   Jag brukar försöka tänka att min bloggs styrka ligger i att jag inte förskönar saker.  Jag ser inte heller riktigt hur min kaffekopp eller min promenad är av nyhetsvärde? Men jag undrar om folk tycker jag är onödigt negativ när jag tänker så här?

Ja förresten, från ett till annat, glad alla hjärtans dag mina läsare! Tack för att ni läser och kommenterar. Om ni behöver nåt pyssel att syssla med kan ni ju kolla in min video med hjärtarmband. Ja, och i morgon kanske det kommer nytt material till youtube.

Ett av mina finare foton som passar till nästan alla inlägg. Taget på brorsans studentfest 2013.