Magknip och veckans video

Magknip och veckans video

Jag höll väl på för mycket igår igen för idag vaknade jag med världens magknip. Det har tyvärr hänt ganska ofta de senaste månaderna, och jag tror att min mage försöker säga att jag måste vila ganska mycket ännu, och att de studier jag går nu inte är så viktiga egentligen. Alltså ur vitsordssynvinkel.

Sen tror jag, eller jag vet, att sociala medier stressar mig på nytt. Facebook orkar jag inte riktigt med, kollar min bloggsida nån gång om dagen och loggar ut, men på instagram har jag börjat skriva när det finns nytt blogginlägg och/eller youtubevideo, och jag stressar ju alltid för hur det tas emot av folk. Och så kollar jag ju likes förstås. Som tidigare. Men jag har lite märkt att några fler hittar till bloggen och det är jag ju nöjd över. Gillar ni något inlägg så där extra mycket så får ni gärna dela det vidare!

Sen vet jag att min mage blivit mer känslig mot olika sorters mat, antagligen är det här också stressrelaterat. Jag vågar knappt tänka på ost och pasta mera, eftersom magknipet kommer som ett brev på posten om jag äter någon av dem.

Veckans video är uppe nu, och det blev en 20 random fakta om mig. Jag fick fundera ganska länge innan jag hade 20 fakta, men kanske det finns nån där ute som inte visste om alla de här iaf. Jag försöker hålla mig till onsdagar hädanefter så stressar filmandet mindre och jag kanske slipper sånt här magknip i fortsättningen. Men kolla gärna in videon och lämna en tumme upp om du gillar den! Och prenumerera gärna också!