Glassvideo och årsdagar

Glassvideo och årsdagar

I måndags då det var en jobbig dag (p.g.a. det här) behövde jag lite uppiggning. Hur jag än försöker strunta i jobbiga årsdagar så påverkar de mitt humör,  min sömn och jag brukar vara i konstigt skick de dagar då det är någon årsdag till något hemskt som har hänt. Men å andra sidan brukar årsdagar till positiva grejer också höja mitt humör, som t.ex. min och sambons årsdag, vårt förlovningsdatum och liknande roliga saker. Jag tror att min uppgift är att acceptera att sådan här är jag, istället för att tänka att ”det är bara som vilken annan torsdag” för då blir jag bara besviken ifall det enda jag orkar göra är att sova och gråta vid jobbiga dagar.

Men iaf, för att pigga upp mig själv så testade jag att göra egen glass, och det blev också en video av det. Ni kan ju kolla in resultatet här:

Glass