Vad händer med bloggen och YouTube nu?

Vad händer med bloggen och YouTube nu?

Stort tack för reaktionerna på mitt inlägg om min hundrädsla! Jag var livrädd för att få en massa oförstående kommentarer om att jag är så konstig, men kommenterarna jag fick var stöttande och igenkännande. Något som jag i det här fallet behöver, då det många gånger känts som att jag är den enda i hela världen som är rädd för hundar.

Det kom inget inlägg här igår, och det har sina orsaker. Jag har ”tagit semester” nu, då jag ju börjar jobba om en vecka. Det här jobbet kommer säkert att påverka hur mycket jag bloggar och youtubar på sommaren. Eftersom det här är mitt första heltidsjobb på en lång tid kommer jag helt säkert att vara väldigt trött de första veckorna. Bloggen och YouTube (faktiskt YouTube nu mera på senare tid) är ändå viktiga för mig så jag vill inte sluta med dem, men kommer att ordna publicerandet på lite annat sätt än tidigare, och det här gör jag för att inte bli utmattad på nytt. Får hoppas att jobbet är värt det, men det kommer jag att fundera vidare på senare.

I videon nedanför förklarar jag mera, så om du gillar bloggen och/eller min YouTubekanal rekommenderar jag att du kollar in den. Då vet du vad du kan förvänta dig härifrån på sommaren. Mycket musik blir det, bara jag får igång inspelningarna!

I tisdags var jag igen och spelade in en del sånger. Får se hur mycket jag hinner vara i studion nu på sommaren. Förhoppningsvis åtminstone någon gång per månad.