Bloggbingo!

Bloggbingo!

Nu har nya hemsidan och bloggen öppnat! Hoppas ni ska trivas här lika bra som jag, när jag nu äntligen fått alla mina gamla inlägg hit.

Lite grejer har ändrat, till det bättre enligt mig! Inläggen kommer att vara ungefär likadana som förr, så det behöver ni inte oroa er för. Jag brukar uppdatera ungefär två gånger i veckan, och det är planen för fortsättningen också! Välkommen också till er som aldrig varit här förut, för förhoppningsvis finns det nya läsare här också. Förra veckan såg jag en rolig idé hos Kugge, som sett den hos och Sandra Beijer, som sett den hos Julia– nämligen bloggbingo! Vad passar bättre som inledningsinlägg på nya bloggen än det här? Får du bingo? Är du lik mig på något sätt? Kolla här nedanför:

Om du får bingo (heter det att få bingo förresten?) vill jag ju gärna veta vilken rad du fick, och om det inte är allt för många som får bingo kan jag eventuellt fixa något lite pris- ett cafébesök eller liknande. Om du råkar bo i huvudstadsregionen (Finland) då. Lycka till och trevlig helg!

Nästa vecka skriver jag igen mera sådant som jag brukar, så ni som inte alls gillar sånt här mera lättsamt innehåll behöver inte vara ledsna för att det kom ett sådant här inlägg idag.

2 svar

 1. Stora Johan skriver:

  Jag fick Bingo! 😀
  -Svårt att lita på folk, åtminstone till en stor del.
  -Ordhumor
  -KAFFE!
  -kärt barn har många smeknamn. Förutom de namn jag har gett mig själv, som Lille John, så några av mina vänner kallade mig Pastorn, mitt gamla amerikanska fotbollslag kallade mig Jesus, min systerson kallar mig Stora Johan, mina föräldrar hade flera smeknamn på mig….
  -Gillar inte att prata i telefon. Jag HATAR om jag är i en sån situation att jag måste ringa ett samtal.

Kommentarer är stängda.