God jul!

God jul!

Julen är här! Och även om jag inte alls hängt med i år och därmed inte egentligen har någon julkänsla är det dags att hälsa er god jul nu då. Här på bloggen och på youtube:

På youtube blev det på danska i år, eftersom den här sången på svenska handlar om helt andra saker. Jag vet att det säkert hörs på långa vägar att danska inte är mitt modersmål, men om jag bara fick sjunga på svenska skulle det nog vara jättetråkigt för mig. Och jag har faktiskt 5 av 5 i den kurs i danska jag gått på uni. En av två femmor jag har i huvudämnet? (Och nej, jag tänker inte skämmas över att jag inte har det högsta vitsordet i alla kurser. Det får vara slut med det nu. Det betyder inte att jag är dum. Universitetet har aldrig varit meningen med mitt liv och det är inte hela världen att det syns.)

Nu ska jag börja åka iväg till sambons föräldrar och i samband med det tar jag lite paus från bloggen och andra sociala medier. Det behövs eftersom den här hösten varit helt galen med tanke på programmängden. Helt sjukt hur det alltid blir så här så fort man vill ha ett intresse utanför jobbet? Men det här är ett annat inlägg som jag inte tänker skriva idag. Med årets julkort hälsar jag er god jul!

Season's Greetings!

(Och psst: visst blev luciakronan en helt fin ljusstake)