God jul!

God jul!

Här har det varit tyst och det har sina orsaker. December har varit en tung månad för mig och det har hänt mycket, och det tyngsta är nog att min mormor gått bort. Det är kanske inget under att jag i år inte har någon som helst julkänsla.

Men jag tänkte ändå försöka fira lite jul, eller åtminstone vila, äta, lyssna på julmusik och ta dagen som den kommer. På YouTube har jag förberett program till alla juldagar så förhoppningsvis får någon av er lite mera julkänsla än jag. Här kommer ni till det som publicerats idag, en sång med min kära (virtual)kvartett. Hoppas vi snart får möjligheten att sjunga tillsammans också fysiskt vid något tillfälle. Så småningom får ni också veta vad som publiceras på youtube i morgon. Det som publiceras på annandag jul är ännu hemligt för er.

God jul på er nu, hur ni än firar! Om ni vill ge mig en julklapp får ni gärna tacka för allt jobb jag gjort genom att prenumerera på min youtubekanal! Gott nytt år vågar jag inte ännu hälsa er. Vad som helst kan nämligen hända. Det har åren 2009-2016 och 2020 lärt mig.