Nu vågar jag

Nu vågar jag

Jo, så var det fredag och videodags på min youtubekanal. När jag var sjukskriven var youtube en stor del av min vardag, och det är också lite orsaken till att jag idag gör videor till plattformen. Kanalen har jag ju haft i över tio år, men aktiv har jag inte varit förrän 2017. 2017 var i princip ett testår för kanalen, och jag gjorde lite alla möjliga videor innan jag sen kom fram till att jag känner mig mest hemma i musiken. Ingen överraskning egentligen, men ibland är det bra att testa lite nytt.

I alla fall, när jag kollade på youtube dagarna i ända 2015-2016 (och nog ganska mycket 2017 också) såg jag att många svenska youtubers gjorde videor där de visade 25 saker i sina hem. Det var ju alla möjliga grejer och ibland tycktes de söka upp de allra galnaste sakerna för att visa upp i videorna. Jag fick mig en lite rolig stund när jag kollade på videorna, även om jag nog aldrig hade paus från ångesten under den här tiden.

Dagens video, 25 musiksaker i mitt hem, tycker jag får vara mitt meddelande till Fredrica 2015, som låg hemma i sängen och var rädd i princip för allt. Att idag vågar jag också göra en sån där video, fast jag fortfarande är rädd för att folk ska tycka att jag är löjlig. Nåja, kanske det var tillräckligt med svamlande. Videon hittar ni här:

Och jag blev ju beställd till ett uppträdande (och funderar på att anmäla mig till ett annat också som frivillig) så gitarren har fått vara framme och i bruk lite mera än vanligt. Som det brukar vara på sommaren.