Tjugofjärde plats

Tjugofjärde plats

Nu finns resultatet i Bloggkommentatorns bloggomröstning att läsa, här kommer ni till det.  Jag var helt säker på att jag inte skulle nämnas alls i den här bloggomröstningen eftersom det gått så tidigare när det ordnats liknande grejer, så jag skrev det här inlägget. Döm om min förvåning när jag sedan förra veckan såg att flera skrivit fina kommentarer också om min blogg! Ni som följer mig på instagram eller gillar min facebooksida vet redan om det här, men jag ville skriva om det här också. Ni ska veta att det betyder mycket! ♥️

Jag var sedan helt säker på att de här kommentarerna var en engångsföreteelse och att jag skulle komma sist på listan men ser ni jag kom faktiskt på tjugofjärde plats! (Eller jag hade lika många röster som den blogg som är på tjugoandra plats, så på sätt och vis kan man säga att jag också är på tjugoandra plats.) Det hade jag aldrig förväntat mig. Stort, stort tack för att ni röstade på mig, och för att ni läser!

Om ni gillade det här inlägget får ni gärna ge det en tumme upp här nedanför.

Om ni gillar det jag skriver här i bloggen kan ni gärna gilla min facebooksida där jag delar alla inlägg.

Jag finns också på instagram och youtube!