Jag lämnade in den

Jag lämnade in den

Hej allihopa! Dags för mig att ta paus i bloggpausen för jag har LÄMNAT IN MIN GRADU. I tisdags hände det, lite efter åtta på kvällen. Plagiatgranskningen är godkänd och jag väntar nu på slutbedömning i mitt biämne och sedan lämnar jag in betygsanhållan. På riktigt. Jag kan knappt tro att det är sant. 

Jag trodde jag skulle gråta av glädje men jag är mest bara så förbannat trött, jag har jobbat nästan nonstop de här sista veckorna. Och så är jag förstås orolig över att det inte ska vara godkänt. Jag oroar mig alltid på det här viset, det är inget nytt. Jag var orolig över att inte komma in på gymnasiet också fast jag hade väldigt mycket bättre medeltal än vad som krävdes för att komma in. Det är väl något slags tecken på att jag bryr mig. Och det är säkert bra. 

Lite rädd är jag för framtiden, ÅA har liksom varit en del av mitt liv sedan innan jag fyllde 19. Jag är 30 idag. Men, vad som än händer så har jag rätt till pengar efter att jag tagit ut pappren. Ändå något slags trygghet jag inte har nu då jag lever på sparpengar och sambon. Men nåja, nu ska jag vila några dagar och sedan försöka lösa det. 

Gällande bloggen så har jag inte bestämt mig för hur jag ska göra med den. Jag har verkligen behövt den här pausen och jag tror att en del i att jag faktiskt lyckades fixa gradun nu beror på den. Men det var också roligt att igen skriva något här. Men som sagt, jag ska ännu känna efter- och inte tvinga mig själv till något. 

#skål

Nu bestämde jag ju mig också för att ha en adventskalender på YouTube, med adventsmusik varje söndag. Ni kan klicka på påminnelse redan för söndagens video här nedanför: