Ny youtubeserie på min kanal!

Ny youtubeserie på min kanal!

I den här videon berättade jag att jag nu ska börja ta tag i mitt skivprojekt nu på sommaren, och förstås fortsätta efter det. Jag har ingen aning om hur länge det kommer att ta att färdigställa projektet, men det ska få ta den tid det tar för att jag ska bli nöjd. Jag tänkte att det skulle vara roligt att dokumentera min väg till min första egna skiva, med inspelningar, fotograferingar, bildbehandlingar och allt vad det innebär. Jag har ju också fått otrolig inspiration till att göra youtubevideor, så denna serie kommer förstås att finnas på min youtubekanal. Med andra ord, prenumerera redan nu så du inte missar något! Första videon i den här serien är dagens video där ni får följa med till studion, där ett och annat strular. Jag har märkt att jag gillar att ha egna projekt som jag styr och ställer med, just nu ger det mera än att delta i en massa sociala aktiviteter. Jag hoppas att det här ska kunna hjälpa mig att tillfriskna och i ett senare skede upprätthålla min hälsa. Följ med!

 

soloskiva thumbnail.png