Kompishäng, Barcelona och bloggpaus

Kompishäng, Barcelona och bloggpaus

Augusti har hittills varit en riktig kaosmånad för mig och jag har inte känt att jag riktigt orkat med bloggen och youtube på samma sätt som tidigare. Ni har kanske märkt det i kvaliteten på inläggen, jag har främst slängt ihop något för att överhuvudtaget publicera. Och då blir det tyvärr inte så bra. Det har varit Majas operation, som tog väldigt hårt på mitt psyke. Just för att jag tycker om henne så mycket. Om jag skulle börja förklara hur många kriser hon har hjälpt mig ur bara genom att ligga i min famn och spinna, skulle jag kunna starta en blogg om bara det. Sen var vi ju på kryssning, och nu har jag ett gäng kompisar här och i lördags var ett annat här. Så tyvärr har jag inte hunnit vara nästan alls med sambon nu under hans andra semester. Och jag är faktiskt ganska ledsen över det. Det hade varit skönt att vara med honom nu innan studierna börjar igen. Men förstås är det roligt att träffa kompisarna också.

Senare den här veckan åker jag och brorsan till Barcelona. Jag har bestämt mig för att det blir bloggpaus under den resan, och eventuellt en tid efter också. Det här gör jag för att jag ska kunna ta den resan som ett slags semester. Jag har redan spelat in youtubematerial till den här och nästa vecka, så där kommer inte att märkas någon skillnad, men eftersom det redan är gjort behöver jag inte stressa över det på resan. Tidsinställda inlägg om dessa videor finns här också, och de är väl de enda inläggen som kommer nu på en tid.

Jag vill inte sluta blogga. Absolut inte. Precis som jag skrev i ett tidigare inlägg betyder min nya studiestart (för jag vill inte säga återvändo p.g.a. rädsla för att det blir som förr) bara början i min återhämtning, och det kommer säkert att innebära många olika saker för mig. Som kommer att behöva ventileras t.ex. i bloggen. Men nu behöver jag en kort paus, för bloggen har tyvärr känts lite som ett måste den senaste hektiska tiden. Sen när jag känner att jag igen har något viktigt att säga återvänder jag till bloggandet! Håll ut tills dess alltså!

Tre liter i fredags. Bärplockningssäsongen är här, och i år tänker jag utnyttja den till mig själv och inte bara plocka åt andra.