Vad jag önskar mig i födelsedagspresent

Vad jag önskar mig i födelsedagspresent

På torsdag fyller jag år. Jag blir 28 och det betyder ju att jag firar 10 år som myndig.

Jag har sett att många gör facebookinsamlingar i samband med sina födelsedagar och först tänkte jag själv också på den här möjligheten. Men sen var det ändå något som skavde i mig när jag började fundera på vad jag skulle kunna stöda. Jag vill ju givetvis stöda folks psykiska hälsa, och eftersom jag vet vilket tabu det fortfarande är prata om det var det något jag funderade mycket på, att stöda till exempel Mielenterveyssäätiö. Men jag börjar också allt mera inse hur mycket av hälsan som inte bara är fysiskt, psykiskt eller socialt. Hur allt hör ihop. Och jag är också så fasligt trött på att uppfattas som en reklampelare för utmattningsdepression. Jag är annat också!

Det jag önskar mig är framför allt flera lyssnare. Både i form av läsare till bloggen men speciellt när det gäller mitt musicerande. Jag lägger enormt med tid på båda och det är både för att jag brinner för det, men också för att folk fortfarande behöver utbildas om bland annat det här med psykisk (o)hälsa. Det jag börjat lägga märke till nu på senare dagar är språkets inverkan på hur det här med hälsa uppfattas, och det är något jag säkert kommer att lägga mycket tid och energi på att skriva om här. Och förstås eget mående i den mån jag vill och behöver skriva om det. På youtube gör jag videor om mitt musicerande. Nu har det varit mest sånginspelningar men jag tror att jag också kommer att göra lite pratvideor dit på nytt. Om musik då alltså. Jag hade, ironiskt nog, en prenumerationsboom på min youtubekanal i våras då det nästan inte kom något alls dit. Nu tycks det ha stannat av. Så prenumerera gärna alltså.

Foto: Kai Alajoki

Och det bästa- inget av det här kostar dig något! Börja idag med att gilla min facebooksida, prenumerera på mig på youtube och följ mig på instagram!

Här ser ni min senaste sångvideo: